53 50 37 99
Send mail

Kundereferencer

Her er et lille udpluk af udtalelser fra vores kunder.

Frederiksberg Boligadvokater

Da jeg startede mit samarbejde med Morten Spang fra ADLIFE var jeg ansat og jeg havde drømme om at få nok kunder til at kunne starte som selvstændig boligadvokat. Meget hurtigt efter mit samarbejde med Morten blev opstartet, kunne jeg sige mit arbejde op og jeg har nu så travlt, at jeg har måttet ansætte hjælp, for at kunne følge med de ordrer jeg får. Jeg kan på det kraftigste anbefale Morten Spang, da han arbejder seriøst og dedikeret mod de mål, vi hele tiden sætter. Det gør at der hele tiden kommer flere og flere kunder til og jeg kan kun på det kraftigste anbefale et samarbejde med Morten Spang og ADLIFE, hvis du ønsker at vækste din virksomhed.

Peter Celander Lindgren, Indehaver

Avery Nordic

Hos Avery Nordic har vi haft et samarbejde med ADLIFE/Morten Spang gennem de seneste 2 år, som både omfatter Google og Facebook annoncering. Styrken i samarbejdet er, at Morten, som ekstern konsulent, er en sparringspartner med løbende finger på pulsen omkring de mange forbedringer i Google/Facebook miljøet. Morten tilsikrer, at vi er up-to-date samtidig med at han med stort og professionelt engagement står for opsætning, analysearbejdet og optimering af vores annoncer. Vi ser en stor synergi i og øget digital trafik ved, at Adlife både er ansvarlig for vores Google annoncer samt vores Facebook annoncering. Morten er vores eksterne kollega, der tager ansvar for opgaven, som hvis han var ansat hos Avery Nordic.

Anne Mette Rasmussen, Marketing Manger Nordic

 

Shapeit.dk

Vi har fra Shapeit.dk haft et samarbejde med Morten Spang fra ADLIFE siden 2016. Vi er siden vores spæde start vækstet betydeligt, med blandt andet en fysisk butik i Rødovre Centrum, en webshop i Holland og betydeligt flere ansatte.

Morten har igennem hele samarbejdet sørget for en meget profitabel annoncering og i år 2020 er vores samlede ROAS for vores Google annoncering på hele 13,38. Morten er desuden enormt pligtopfyldende og han overholder enhver aftale vi laver med ham.

Så hvis du ønsker at vækste din forretning og have en samarbejdspartner du kan stole på, så kan du trygt tage fat i Morten fra ADLIFE.

Michael Knudsen, Indehaver Shapeit.dk

Trap Danmark

Morten Spang fra ADLIFE hjælper forlaget Trap Danmark med at optimere og vedligeholde vores tilstedeværelse på Google Ads og på Googles Displaynetværk. Morten bidrager med strategisk sparring, sørger for at de aftalte initiativer omsættes i praksis og holder løbende øje med vores budgivning og performance. ADLIFE løfter opgaven til stor tilfredshed for Trap Danmark. Peter Lyth, Kommunikationsansvarlig for Trap Danmark.

Peter Lyth, Marketingansvarlig

CBM-EL

Efter at have skiftet en del rundt, er vi med Morten fra adlife, endelig landet et sted, hvor vi kan se tydelige forbedringer i vores kundetilgang, kalenderen er ny fyldt ud, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Tusind tak for det grundige arbejde, vi ser frem til et langt og trygt samarbejde!

Charlotte Bonnevie, Indehaver

Karl Lund

Vi har brugt Morten fra Adlife siden 2014 og er utrolig tilfredse med vores samarbejde og de resultater, som han har hjulpet os til at opnå på Google Ads.

Hanne Lund-Johansen, Indehaver

AB Låsservice

Jeg har i mange år samarbejdet med Morten fra ADLIFE om at få mine Google- og Facebook Ads kampagner til at blive 100% optimeret. Jeg har som ønsket, altid ligget i toppen på plads 1 eller 2 på Google og Morten fra ADLIFE foretager ofte en gennemgang af kontoen, hvor der bliver ryddet op, så vi kun bruger penge på relevante annoncer. Her hos AB Låsservice i Norge er vi glade for et super godt samarbejde.

Jakob Iskov, Indehaver

Annelise Dahl

Jeg har brugt ADLIFE i et par år, og jeg har kun positive ord at sige om Morten. Han skaber resultater der kan ses på bundlinjen. Han har i løbet af ingen tid skaffet nye kunder via Google- og Facebook annoncering, hvilket betyder at jeg kan bruge min tid på det jeg er bedst til. Morten klarer resten.

Annelise Dahl, Indehaver