53 50 37 99
Send mail

Få en professionel hjemmeside eller webshop

Vi ved præcis hvad en moderne og professionel hjemmeside kræver. Vores erfarne webdesigner kan hjælpe dig med at få skabt en hjemmeside, som skaber flere salg i din forretning.

5/5

Vi har allerede designet mange hjemmesider og kan også hjælpe dig

Hos ADLIFE ved vi præcis hvad det kræver at skabe en moderne og  professionel hjemmeside. Vores webudvikler har mange års erfaring med at opbygge hjemmesider og webshops.

Hos ADLIFE udarbejder vi både hjemmesider og webshops. Alle vores sider er lavet efter de nyeste standarder. Det betyder, at du får et professionelt design efter dine egne ønsker, samt en hjemmeside som er sikkerhedsopdateret, hastighedsoptimeret og søgemaskineoptimeret.

Når du bestiller en hjemmeside hos os, bliver du kontaktet af vores webdesigner, som vil spørge ind til, hvilke krav og ønsker, som du har til hjemmesiden. Ud fra det udarbejder han et udkast til hjemmesiden, som du kan se igennem og komme med rettelser til. Når du er tilfreds med hjemmesiden sørger vi for at overdrage hjemmesiden til dig og forklarer dig hvordan du fremover kan administrere din hjemmeside og rette i indholdet.

Prislejet er et sted imellem kr. 6.000 – 15.000,- ex. moms for en hjemmeside/webshop. Prisen afhænger af dine krav til funktioner og en webshop vil altid være i den dyre ende, hvor en almindelig hjemmeside uden webshop funktion vil ligge i den billige ende. Tag endelig kontakt til os og lad os få en uforpligtende snak om dine ønsker.

 

Få et tilbud på en hjemmeside

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder med en ny hjemmeside eller webshop.

  Få en hjemmeside med alt hvad du skal bruge

  Når du bestiller en hjemmeside eller webshop hos ADLIFE, er den lavet efter de nyeste standarder. Du har mulighed for at få alle de funktioner som du behøver. Det inkluderer kontaktformular, integration til sociale medier, undersider, bookingmodul, webshopmodul, betalingsgateway, nyhedsbrevtilmelinger og meget mere.

  Med en hjemmeside fra os, kan du altid selv rette i tekst og billeder. På den måde kan du løbende opdatere indholdet på din hjemmeside helt uden at kontakte os.

  Du skal selv levere tekst og billeder til hjemmesiden. Hvis du ikke har nogle billeder, kan vi til en start bruge nogle af vores billeder uden ophavsret, indtil du selv kan levere nogle passende billeder. Vi anbefaler at du selv kommer med billeder, da vi på den måde kan personliggøre din hjemmeside, så den står ud fra sine konkurrenter og dine kunder dermed nemt kan huske dig.

  Premium WordPress Tema

  Når du bestilleren hjemmeside hos os, får du et Premium WordPress tema med i prisen (værdi 200-500 kr.).​

  Mobilvenligt Design

  Din hjemmeside bliver lavet til at passe på alle enheder inklusiv mobil og tablet.

  Klar til Google

  Din hjemmeside bliver optimeret mod Googles algoritmer, så du er klar til at få kunder fra Google.

  Lynhurtig Hjemmeside

  Vores webdesigner sørger for at hastighedsoptimere din hjemmeside, så den er lynhurtig for kunderne.

  100% Ejerskab til dig

  Når vi har leveret hjemmesiden ejer du 100% hjemmesiden samt alle filerne. Der er ingen ekstra gebyrer eller løbende aftaler hos ADLIFE.

  Og meget mere..

  Læs mere til venstre om hvad, der ellers er inkluderet.

  Lad ADLIFE skabe resultater for dig

  Hos Adlife har vi allerede designet og lanceret mange hjemmesider og webshops for tilfredse kunder. Vi står også klar til hjælpe dig, med at tage din online tilstedeværelse til dit næste niveau.

  Vores webdesigner stopper først med at arbejde når du er tilfreds med resultatet. Derudover betaler du også altid først, når du er tilfreds med din hjemmeside og den er leveret færdig og klar.

  Kontakt os i dag, så vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker og vi kan fortælle dig mere om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig..

  Emil Rauhe
  Hjemmeside & Webshop Ekspert

  Lad os tage en uforpligtende samtale om dine ønsker

  Tøv ikke med at tage kontakt til os.

   Vores informationer

   Adlife ApS
   Håndværkerbyen 19A
   2670 Greve
   Danmark