53 50 37 99
Send mail

Om ADLIFE

Hos ADLIFE er det vores mål at sætte vores kunders virksomhed i vækst! Det gør vi ved hjælp af online annoncering, søgemaskineoptimering samt konverteringsoptimering af hjemmesider og webshops. Det er vores vision at hjælpe vores kunder til at nå og overgå deres vækstmål. Dette gør vi med en ambitiøs, dedikeret og fokuseret indsats. Når du vælger at arbejde med os, er det derfor din virksomhed der er i fokus. Det er dit brand der skal vokse og forgrene sig ud i verden. Når først vi har sagt ja til hinanden, arbejder vi derfor ufravigeligt og målrettet med alt det der skal til, for at din virksomhed går i vækst.

Lydhørhed er en vigtig værdi hos os. Hos ADLIFE tager vi hver eneste kunde ekstremt seriøst og du vil aldrig opleve at blive overset, undervurderet eller på anden måde ikke hørt. Vi lægger stor vægt på, at det er dig, der skal bære din virksomhed frem. Det er altså dit DNA, der skal bringes i spil, og som vi skaber synlighed omkring. For at få den bedste dialog med vores kunder arbejder vi derfor altid ud fra kernebegreber som transparens, ærlighed og åbenhed. Vi går i dybden i vores samtaler om netop dine behov og værdier. Vi vil være sikre på, at du fuldt ud føler, at vi ser og hører dig som den du er, inden vi breder opmærksomheden om din virksomhed ud i verden.

Respekt for din integritet, er en anden central værdi for os. Vi sagde før at vi gik meget langt ind i samtalerne om dine behov og værdier. Men vi gør det på en måde, så du selv tager de centrale beslutninger om din virksomhed og markedsføringen af den. Det er dig, der har bygget din virksomhed op. Og os der skal bære dig frem. Det er dig der har ansvaret for din egen virksomhed. Og vi har ansvaret for at hjælpe dig bedst muligt.

Som en naturlig konsekvens af denne tilgang, kontakter vi dig derfor hver 14. dag med en grundig gennemgang af vores arbejde. Vi vil gerne sikre os, at du konstant og løbende er klar over, hvad du får ud af vores arbejde.

ADLIFE har siden november 2011, hjulpet mere end 200 virksomheder til vækst. Vi lever af tilfredse kunder og du kan her se udtalelser, hvor tidligere og nuværende kunder fortæller, hvordan det opleves at være kunde hos os og hvad det rent faktisk har betydet for dem.  

Hos ADLIFE har vi valgt at have en meget personlig tilgang til et samarbejde, hvor vi for alvor dykker ned i hver enkelt kundes forretning. Vores tilgang til arbejdet sikrer, at vores kunder får virkelig stort  udbytte af deres annoncering.

Når du vælger et samarbejde med ADLIFE, får du ikke et stort bureau med masser af ansatte og langt til beslutningstageren. Hos ADLIFE er du i direkte kontakt med personen, der arbejder med din annoncering.

Hvis du arbejder med din egen online annoncering og hvis du er løbet ind i udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil gå langt for at besvare dine spørgsmål så godt som overhovedet muligt. For os er det en naturlig værdi at hjælpe hinanden.

Ring på: 53 50 37 99 eller send os en mail på: ms@adlife.dk

De venligste hilsner fra,
Morten Spang
Ejer af ADLIFE

Morten Spang

Lad os tage en uforpligtende samtale om dine ønsker

Tøv ikke med at tage kontakt til os.

    Vores informationer

    Adlife ApS
    Håndværkerbyen 19A
    2670 Greve
    Danmark