69 96 21 00
Send mail

E-mail Marketing

Skab loyale kunder og få mere salg og større ordrer.

5/5

Email Marketing

Et værdiskabende værktøj til at engagere og pleje sine kunder gennem målrettede og interessante budskaber.

Sidder din virksomhed inde med en uforløst email-liste, som I ikke ved, hvordan I skal håndtere? Eller ønsker I at øge jeres konverteringsrate?

Email Marketing er den direkte kommunikation til jeres målgruppe. De har vist interesse for jeres virksomhed, produkter/ydelser og godkendt, at I må kontakte dem, hvilket giver jer mulighed for at opnå højt engagement og en bedre konverteringsrate end andre marketingkanaler. De bør derfor “plejes”, så forholdet mellem virksomhed og kunde styrkes, heraf Lead Nurturing, så man kan omdanne sine besøgende til aktive og loyale kunder eller medlemmer.

Email Marketing er derfor en unik mulighed for at skabe flere konverteringer – men det er vigtigt, at det udføres på den rigtige måde, så man ikke mister muligheden ved at kunderne afmelder sig eller jeres mails ender som spam. Det er utrolig vigtigt, at man rammer den rigtige kombination af salg, relevante budskaber og spændende historier, så man udover at skabe salg opnår engagement og skaber værdi.

Hos Adlife sætter vi os ind i jeres virksomhed, for at få en forståelse for jeres målgruppe og deres kunderejse. På den måde opnår vi en langt højere relevans, ved at personificere jeres mails, skrive i en tone der matcher jeres målgruppe samt en højere præcision for, hvornår emails skal afsendes ved hjælp af ‘triggers’ og segmentering.

Vi står klar til at hjælpe jer. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, hvor vi meget gerne hører om hvor I er i dag, hvor I gerne vil hen, og hvordan et potentielt samarbejde vil forløbe. Vi skaber de bedste resultater gennem dialog og ved at forstå jeres virksomhed, så vi sammen kan udarbejde en strategi for jeres Email Marketing, der matcher og dækker jeres ønsker.

Det kan være en total løsning for jeres Email Marketing Strategi, hvor vi arbejder fra A til Z.

Et knivskarpt email flow til jeres nuværende Email-liste.

Eller noget helt tredje – mulighederne er mange med Email Marketing.

Få et uforpligtende tilbud på E-mail Marketing

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

  Lad os tage en uforpligtende samtale om dine ønsker

  Tøv ikke med at tage kontakt til os.

   Vores informationer

   Adlife ApS
   Håndværkerbyen 19A
   2670 Greve
   Danmark