69 96 21 00
Send mail

CHATBOTS fra ADLIFE

Med en ChatBot kan du sørge for at engagere dine besøgende, straks de lander på din hjemmeside og dermed sørge for at de ikke forlader siden igen. Det giver dig langt flere ordrer!

5/5

Vi er eksperter i ChatBots

Hos Adlife er vi eksperter i udvikling af chatbots, hvor vi konstant har fuld fokus på at bygge og opsætte nye chatbots til netop dine behov. For at lave den perfekte chatbot til din hjemmeside, vil vi samarbejde med dig for at få en forståelse af, hvad netop din hjemmeside har brug for, så vores chatbot kan leve op til dine forventninger. 

Vi har enorm erfaring med både at designe og opsætte chatbots til forskellige brancher. Vores chatbots får let kundens opmærksomhed, da de er engagerende og skaber værdi, og de efterlader kunden med en positiv oplevelse, der giver dig flere konverteringer og glade kunder.

Vores erfarne chatbot team vil samarbejde med dig for at identificere den bedste fremgangsmåde, der passer til dine specifikke behov, så du kan fastholde fokus på de rigtige områder. 

Hvad er en ChatBot?
Chatbots er softwareapplikationer, der er programmeret til at sende beskeder til besøgende i et chatvindue, ligesom du kender det fra en typisk live chat. De er designet til at interagere, hjælpe og navigere besøgende på din side.

De kan udføre forskellige opgaver alt efter, hvad den besøgende ønsker. Det kan være alt fra at navigere dem hen til et bestemt produkt, hjælpe dem med at kontakte jer eller tage imod bookinger eller reserveringer. Der er dermed stort set ingen begrænsninger for, hvad chatbotten kan gøre for dig.
Chatbotten kan sættes op til at fungere som du kender det fra normale Live-chats, men kan også bruges som her til højre, hvor du kan prøve vores chatbot, som enten tager dine informatioer eller giver dig vores kontaktinformationer. De kan også sættes op, så de “Popper op” når du forsøger at forlade en hjemmeside eller også laves som en fullpage chatbot, hvor chatbotten og intet andet er på siden. Det kan du se et eksempel på her: Full Page Chatbot
Mulighederne er mange og næsten kun fantasien sætter grænser.

Og det bedste ved det hele? De kan kommunikere med alle dine besøgende samtidig uden pauser. De arbejder hele tiden – 24 timer om dagen, 7 dage om ugen og 52 uger om året. De har ingen pauser og ingen sygedage og siger dig aldrig imod 🙂

Tøv endlig ikke med at kontakte os på 69 96 21 00 for en uforpligtende og gratis samtale, så vi kan forstå netop dine behov og fortælle dig, hvordan din egen personlige ChatBot kan øge dine konverteringsrater. Du vil blive overrasket over de mange spændende muligheder.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder med Chatbots..

Ring: 69 96 21 00 eller prøv vores ChatBot herover.

Lad os tage en uforpligtende samtale om dine ønsker

Tøv ikke med at tage kontakt til os.

    Vores informationer

    Adlife ApS
    Håndværkerbyen 19A
    2670 Greve
    Danmark